İşletme YL

Finans Ve Yazılım Odaklı MBA

İçinde bulunduğumuz teknoloji ve veri çağında, yapay zekanın ihtiyaç duyduğu doğru ve kaliteli veriye ulaşmak ve bu veriyi doğru kullanmak geleceğin girişimcisinin/yöneticisinin başarısı için hayati öneme sahip. Geleceğe bakmak, bizleri, öğrencilerimizi, eğitim içeriklerimizi ve modellerimizi değiştirmekte. Ama bizim asıl isteğimiz, öğrencilerimizin geleceği şekillendirmesidir. Bu durumda, finans ve yazılım alanları ön plana çıkmakta ve oldukça etkili araçlar sunmaktadır.

Bu bakış açısı ile tasarlanan İstinye Üniversitesi Finans ve Yazılım odaklı MBA Programının amacı; büyük veriyi yorumlayabilen, analiz edebilen, yaptığı işe uyarlayabilen ve doğru kullanabilen, programlama dillerine hakim olan, gelişen teknolojiyi takip edebilen ve uyum sağlayabilen, girişimcilik konusunda da donanımlı, edindiği teorik ve pratik bilgileri başta finansal olmak üzere herhangi bir ürünün/hizmetin en baştan satış sonrasına kadar olan her süreçte kullanabilecek yeteneğe sahip, dürüst, etik, yaratıcı ve öğrenmekten vazgeçmeyecek, başarılı iş insanları yetiştirmektir.

Eğitim dili Türkçedir.

Ders saatleri hafta içi 19.00 – 22.00, Cumartesi 9.00 – 18.00 arasındadır.

Programı tamamlayanlar İşletme Yüksek Lisans diploması almaya hak kazanırlar.