Vergi Mevzuatı Odaklı MBA

İstinye Üniversitesi, Vergi Mevzuatı Odaklı İşletme Yüksek Lisans Programı’nda, muhasebe ve denetim mesleğinde ulaşılabilecek en üst statü olan Yeminli Mali Müşavirlik mesleğine hazırlamasının yanında analitik düşünce ile koşulları değerlendirebilecek, piyasa, sektör ve firma analizlerini gerçekleştirecek, ekonomik göstergeleri doğru okuyacak yöneticiler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Öğrenciler zorunlu derslerini Executive MBA programı ile birlikte alırlar ve seçmeli derslerle uzmanlaşma sağlarlar. Seçmeli bir ders en az 8 kişi ile açılabilmektedir.

Eğitim dili Türkçedir.
Zorunlu dersler hafta içi 19.00 – 22.00, seçmeli dersler Cumartesi ve Pazar 9.00 – 18.00 saatleri arasındadır.
Programı tamamlayanlar İşletme Yüksek Lisans diploması almaya hak kazanırlar.